Böyle bir sistem toplamak varken, Intel i3 6100 GTX 970 sistemi 4200 TL'ye toplamak pek akıl karı değil. Üstelik hepsi tek siteden seçildi, daha ucuza da bulunabilir yani. Sadece anakart biraz daha yükseltilebilir isterseniz.
Böyle bir sistem toplamak varken, Intel i3 6100 GTX 970 sistemi 4200 TL'ye toplamak pek akıl karı değil. Üstelik hepsi tek siteden seçildi, daha ucuza da bulunabilir yani. Sadece anakart biraz daha yükseltilebilir isterseniz. Eki Görüntüle 179085
VSR/DSR monitöre bağlı bir teknoloji değil. Güncel ekran kartlarında olan bir teknoloji. Ekran kartı destekliyorsa, monitörü daha üst çözünürlüklere çekmek mümkün. Listedeki modeller, yurt dışı fiyatlarıyla $0-300 arasındakiler. Üstüne KDV eklenecek gibi düşünüp kendinize göre bir model bulabilirsiniz. Bu bütçedeki FreeSync destekli monitör modellerinin isimleri kısacası. Aralarında deneyimlediğim bir ürün olmadığı için direkt şunu alın diyemiyorum. İsimlerinden araştırma yapabilirsiniz.
Hocam hesabım yazım yanlışından dolayı 16 Ağustos'a kadar yasaklandı. Ben de yeni hesap açtım. Mağazasından alacağım için böyle bir sistem topladım ama isterseniz 4200-4300 civarı sistem önerebilirsiniz.
Bir de ASUS VG248QE mi? yoksa BenQ XL2411Z mi daha performanslı?