E ErayArslan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 36 4 Ağustos 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi 4000-4200 TL arası bir kasa arıyorum oyun ve render işleri yapmak için istiyorum. Ben şöyle bir sistem topladım fakat emin olamadım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Başlıkta da belirttiğim gibi 4000-4200 TL arası bir kasa arıyorum oyun ve render işleri yapmak için istiyorum. Ben şöyle bir sistem topladım fakat emin olamadım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 4 Ağustos 2019 #2 İ5 9400F VE RX 580 Daha uygun olur incehesap kendin topla kısmı daha avantajlı belirtmek isterim.
E ErayArslan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 36 4 Ağustos 2019 #3 moxxi dedi: İ5 9400F VE RX 580 Daha uygun olur incehesap kendin topla kısmı daha avantajlı belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler fakat intel düşünmüyorum çünkü oyundan çok render işleriyle uğraşmayı düşünüyorum. incehesap sitesinde topladım ama biraz fazla fiyat çıktı rx580 ile beraber. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com
moxxi dedi: İ5 9400F VE RX 580 Daha uygun olur incehesap kendin topla kısmı daha avantajlı belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler fakat intel düşünmüyorum çünkü oyundan çok render işleriyle uğraşmayı düşünüyorum. incehesap sitesinde topladım ama biraz fazla fiyat çıktı rx580 ile beraber. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com