Yakın zamanda 1080 p için 4000-4300 TL arasında bir sistem toplamak istiyorum. Monitör bu fiyata dahil değil. Bir de özellikle hazır sistem almak istiyorum. Kendi toplayacağım sisteme göre daha uygun oluyor gibi. Uber [Donanım Arşivi]
Bunu düşünüyorum hazır sistem olarak.
Belleği +83 TL ile Corsair 16 GB 3200 MHz'e yükselttim.
Kasayı +17 TL ile Corsair Carbide ile değiştirdim.
PSU'yu +89 TL ile Corsair 550W 80+ ile değiştirdim.
Bu hali ile 4300 TL oldu. Sizce nasıl bu hali ile? Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
Teşekkürler cevap için. Bunu da gözden geçirmiştim. 3900 TL iken baya avantajlıydı. Fakat sizin önerinizde hem 200 TL fazla ödüyorum hem kasam bir alt seviyeye düşüyor hem de bellekler 3000 Mhz oluyor. Sadece anakart ve ekran kartı avantajı var sanırım. Bilmiyorum yine de ama testlerden baktığım kadarıyla da GTX 1660 Ti ile GTX 1660 SUPER arasında aman aman bir fark yok gibi gözüküyor.Sizce bu fiyat farkına değer mi ?
Donanım arşivi sistemi al sana en uygun o olur benden söylemesi zaten gtx 1660 s tam 1080 p kartı hatta 2 k da da iyi sonuçlar veriyor kaçırmayın derim.
Donanım arşivi sistemi al sana en uygun o olur benden söylemesi zaten gtx 1660 s tam 1080 p kartı hatta 2 k da da iyi sonuçlar veriyor kaçırmayın derim.