4000-4400 TL Monitörlü sistem toplamak

AtiNGN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.Bütçem 4000-4400 TL civarında.Bu fiyat aralığında monitörlü güzel bir sistem toplamak istiyorum yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Ha birde AMD FX 8350 işlemci nasıldır? Önerir misiniz?

(Vatanbilgisayar dan toplanacak)

Bence tam oyun sistemi oldu render falan uğraşmayacaksın oyun odaklı diye AMD ekran kartı koydum kesinlikle oyunlarda sorun çıkartmaz. Biraz daha bütçeni zorlarsan bu ekran kartını öneririm Msi R9 380'e göre FPS artışı olacaktır. Merak etme AMD'de güvenilir marka 2 side. Zaten Türkiye de Msi ve Sapphire'a "ServisPoint" bakıyor için rahat olsun.

Sapphire R9 380X NITRO 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

4400.JPG

Oda olur. Kendi tercihine bağlı fakat kesinlikle AMD'de Asus önermiyorum ya Msi ya Sapphire. Sana önerdiğim Sapphire versiyonu GTX 970 FPS olarak geçer haberin olsun. AMD alacaksan Asus'dan uzak durmalısın.

Hocam açıkçası Sapphire'nin tasarımını pek sevmiyorum.Ondan dolayı kararımı MSI'dan yana kullanacağım.Tavsiyeniz için teşekkür ederim tekrardan.

Birde şu anakartı taksak sıkıntı çıkarır mı?

MSI Z170A GAMING M5 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart

Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı