NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 21 Temmuz 2022 #11 Emma Stone dedi: 2K istersen şuna bakabilirsin; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Elimde zaten bundan var. Ölü piksel çıktığı için geri iade edeceğim. Çünkü aynı monitörden stok olmadığından dolayı bana yenisini gönderemiyorlar. Amazondan 4000TL'ye almıştım. O yüzden farklı bir monitör arayışındayım.
Emma Stone dedi: 2K istersen şuna bakabilirsin; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Elimde zaten bundan var. Ölü piksel çıktığı için geri iade edeceğim. Çünkü aynı monitörden stok olmadığından dolayı bana yenisini gönderemiyorlar. Amazondan 4000TL'ye almıştım. O yüzden farklı bir monitör arayışındayım.