4000-4500 TL arası GTX 1060 Sistem

TrolMan

Kilopat
Monitör hariç 4000-4500 TL arası sistem arıyorum. Toplama işlerinden fazla anlamadığım için hazır kasa arıyorum ama bulduğum kasalardan daha iyi parçalar toplanırsa onları da alabilirim. Falcon 8460 (Donanım Arşivi) i5 8400 2.8 Ghz 8 GB 1TB GTX-1060 6GB Gaming (Oyuncu) Bilgisayar Ben bu sisteme denk geldim. %25 civarı bir indirim var. Acaba alınır mı? Birazcık bakınca ekran kartının Zotac Mini Versiyon olduğunu öğrendim. Mini versiyon nedir, açıklayabilir misiniz? Sistem kötü diyorsanız da sizin öneriniz varsa paylaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mini versiyon küçültülmüş versiyondur adından anlaşılacağı gibi. Bir de keşke 27-29 Temmuz gibi toplasaydın Vatan Bilgisayar da %18 KDV indirimi vardı. MSİ GTX 1060 6GB Gaming X ekran kartını 2500 TL yerine 2000 TL'ye aldım.

Sistem alınabilir. Fiyat güzel. Mini versiyon da daha az yer kaplayan soğutması normal modellere güre bir tık kötü fakat kart küçük olduğundan ısınma olmuyor. Yani bir sorun teşkil etmez. FPS bakımından da diğer 1060'lardan en fazla 3-4 FPS az alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoları izleyip kendin toplayabilirsin.

Bu arada demeden geçemeyeceğim ben de Haise Sasaki. Nolucak şimdi ahahaha :)

Hocam Nanokatalog iyi güzel de uğraştırıcı olabiliyor. Şahsen ben de RX580 öneriyorum. İşlemci İ5 8400 olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı