8500 8400'den daha iyi.
Ya uğraştırmaz. Stokta olmayan ürünü sipariş edeceksin. Geleceğini umut etmeden duracaksın.
Geldiğinde çok ucuza ekran kartı almış olacaksın
8500 8400'den daha iyi.
Ya uğraştırmaz. Stokta olmayan ürünü sipariş edeceksin. Geleceğini umut etmeden duracaksın.
Geldiğinde çok ucuza ekran kartı almış olacaksın
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Bütçemi arttırabilirsem @rtakak'ın topladığı sistemi almaya karar verdim ama bir soru sormam gerekiyor. Ben bu sistemi alsam beni ortalama kaç yıl götürür?
Konuyla alakasız olacak ama forumda yeniyim arkadaşlar Ön İzleme yapayım diye Öne Çıkar'a bastım yanlışlıkla. Kurallarda 1 günden sonra öne çıkarma yapabiliyormuşuz herhangi bir ceza almam değil mi?
GTX 1060 içeren bütçeni geçmiyor. RX 580 içeren geçiyor.
Epey gider o sistem.
RX 580 eskidikçe değerlenir
Çünkü yeni gelecek oyunlar DX12 destekli olucak.
Render işleriyle uğraşmıyorum İntel oyun kısmında daha iyi diye duymuştum fakat ne kadar doğru bilmiyorum.
Vaktini almazsam bir şey sormak istiyorum yukarıda epey götürür yazmıştınız sistem yetmemeye başladığında sistemi geliştirebilir miyim sistem buna müsait midir?
Son olarak benim elimde 1440x900 bir monitör var çok önceden almıştım. 1920x1080 bir monitör şart mıdır? Eğer şart ise ne önerirsin?
RX 580 alirsam monitörü daha geç almak zorunda kalacağım. RX 580 yerine GTX 1060 alıp artan parayla monitör almak mantıklı mıdır? Yoksa monitör için beklemeli miyim ?
Monitörü şimdilik almazsam çok fazla kalite kaybı yaşar mıyım? RX ile beraber bütçemi çok zorlamam gerekecek eğer alirsam. 1440x900 ve 1920x1080 arasında devasa bir fark var mı ? Çünkü istesem bile parçalarla beraber alamam monitör şu anda