4000- 4500 TL Arası Render Sistem Tavsiyesi

Boliver

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle sistem sadece Render için olacak. Adobe programları kullanıyorum. (After Effect, Premier Pro vs.)
Render için Adobe Media Encoder kullanıyorum.
Bütçe max. 4000 – 4500 TL. (Kasa ve power dahil. Monitör hariç)
  1. HDD 2 TB olacak.
  2. RAM’ler 16 GB olacak.
  3. Overclock yapmayacağım.
  4. Takribi günlük 720p ve 360p olmak üzere 1-2 video render alacağım. (Videolar yaklaşık 1 saat)
  5. Sistem Intel ve NVIDIA tabanlı olacak.
NOT: Parçaları Vatan Bilgisayar’dan alacağım.
Aklıma gelenler bu kadar. Ayrıntılar için sorabilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Recep Baltaş abi yardım edebilir misin ?

Şu Şekilde bir sistem topladım ama Anakart ve soğutucu hakkında kafam karışık. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Madem overclock yapmayacaksınız ozaman o PSU o anakart çok fazla. Onlardan kısmanızı öneriyorum. Renderde RAM MHz'si önemli bir etken. Tavsiyem 16 GB 3000MHz RAM alıp, MSİ Z170A anakartı alıp keyfinize bakmanız. PSU olarak 650W 80+ yada 600W 80+ bir PSU işinizi görecektir. SSD olarakta Samsung EVO 850 PRO 250GB alabilirsiniz.

Vatan Bilgisayardan kasa önerebilir misiniz ?

Anakart seçimi güzel. Render ile uğraşacağınız için i7 6700K seçtim. OC Yapıp yapmamak size kalmış. Bu yüzden soğutucuyu düşürdüm. İsterseniz SSD alabilirsiniz biraz pay bıraktım.

Bu vatan da ne var söylermisin ? çoğu parçaları diğer sitelere göre daha pahalı oluyor.
Vatana toplatacağım diyorsan lafım yok.

1-Vatan sistemi toparlayıp veriyor.
2- Vatanda akrabam çalışıyor bir sıkıntı olursa ilgilenebilir.

1-Vatan sistemi toparlayıp veriyor.
2- Vatanda akrabam çalışıyor bir sıkıntı olursa ilgilenebilir.
Bende geçen hafta render için kasa topladım.
I7 6700K işlemci

Ram 16gb 2400mhz Corsair

Anakart msi z170 pro 2400

Ekran kartı msi 2gb gtx950 (fiyat düşürmek için 2gb yeterli render için)

Samsung pro 256gb ssd

Zalman z3 plus kasa

Zalman 750w 80plus

Dvd rom

Guzel render yapiyo hizli.

Toplam : 3600 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…