Merhaba. Fiyatım 4000 TL 4500 seviyelerine çıkabilirim. Şu an zaten Gamepower Saber blue switch kullanıyorum. O yüzden yeni alacağım modelin %60 veya %65 olması daha iyi olur belki TKL olursa da olabilir. Blue swicth olmasın. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum FPS oyunları çok oynamıyorum. Oynayacaksam bile ranked değil de eğlencesine 1-2 maç atıp çıkıyorum. Bu tarz bir klavye arıyorum 2.el fiyatı 4000 TL olsa da olur 2. elde alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Merhaba. Fiyatım 4000 TL 4500 seviyelerine çıkabilirim. Şu an zaten Gamepower Saber blue switch kullanıyorum. O yüzden yeni alacağım modelin %60 veya %65 olması daha iyi olur belki TKL olursa da olabilir. Blue swicth olmasın. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum FPS oyunları çok oynamıyorum. Oynayacaksam bile ranked değil de eğlencesine 1-2 maç atıp çıkıyorum. Bu tarz bir klavye arıyorum 2.el fiyatı 4000 TL olsa da olur 2. elde alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.
Geniş mekanik klavye seçenekleriyle, oyun, iş ve günlük kullanım için en iyi klavyeleri keşfedin. Dayanıklı yapı ve ergonomik tasarımla performansınızı artırın.
mecmonkey.com
Attığım linklerdeki ürünler genel olarak birbirine yakın kalitede ürünler hocam. Çok fazla model olduğu için hepsini tek tek atmadım ama aralarından merak ettiğin bir tanesi olursa sorabilirsin gösterip.