4000-4500 TL işlemci ve ekran kartı önerisi

The Yiğit

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım - Oyun Geliştiriciliği
Selamlar, 4000 TL, maksimum 4500 TL bütçeyle; LoL, Valorant, CS:GO ve benzeri hafif oyunları rahat rahat oynamamı sağlayacak ekran kartı ve işlemci arıyorum. Çift kanal 16 GB 3200MHz RAM kullanacağım zaten.

Ben Ryzen 5 1600 ve RX 550 4 GB diye düşündüm ama sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum. 4000-4500 TL bütçeyle işlemci ve ekran kartı önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 550 ve 1600 almak yerine 5600G-5700G alınması daha mantıklı olur. Gpu olarak aynı hatta daha iyi performans verebilir üstüne Cpu olarak çok daha güçlü bir işlemciniz olmuş olur. İlerde çok daha yüksek bir Gpu alıp takabilirsiniz yanına.

İkinci el düşünülürse farklı alternatifler de oluşabilir.

İkinci ele bakmanızı öneririm hocam.
ikinci ellere fazla güvenemiyorum fazla yorulmuş veya mining yapılmış olabiliyor. Apu da pek toplamak istemiyorum. Rx 550 4g b ve dual 16gb 3200 ram ile ryzen 5 1600 kaç fps verir ortalama ?

İkinci ellere fazla güvenemiyorum fazla yorulmuş veya mining yapılmış olabiliyor. APU da pek toplamak istemiyorum. RX 550 4G b ve Dual 16 GB 3200 RAM ile Ryzen 5 1600 kaç FPS verir ortalama?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 2gb versiyonu ve af işlemci hemen hemen aynı değerlsru vermiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…