ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.734 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:42 #21 Morgenstjerne dedi: Peki yukarda sormuştum ama araya gitmiş, F75S mi F75 Pro mu sizce daha iyi? Bir de renkler diğer ekipmanlarla biraz uyumsuz olacak, onları tercih etmeyip Galaxy 100 ya da IF99 tercih edersem kaliteyi ne kadar düşürmüş olurum? Genişletmek için tıkla... Çok düşürmüş olmazsınız. Michael_Kaiser dedi: Çok düşmez onların farkı AL kasa olmaları. Galaxy 100 de güzel tercih olur. Genişletmek için tıkla... Galaxy de alüminyum kasa hocam.
Morgenstjerne dedi: Peki yukarda sormuştum ama araya gitmiş, F75S mi F75 Pro mu sizce daha iyi? Bir de renkler diğer ekipmanlarla biraz uyumsuz olacak, onları tercih etmeyip Galaxy 100 ya da IF99 tercih edersem kaliteyi ne kadar düşürmüş olurum? Genişletmek için tıkla... Çok düşürmüş olmazsınız. Michael_Kaiser dedi: Çok düşmez onların farkı AL kasa olmaları. Galaxy 100 de güzel tercih olur. Genişletmek için tıkla... Galaxy de alüminyum kasa hocam.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.929 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Salı 23:43 #22 ca9an dedi: Çok düşürmüş olmazsınız. Galaxy de alüminyum kasa hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç incelememiştim. Duruşu çok plastik gibi
ca9an dedi: Çok düşürmüş olmazsınız. Galaxy de alüminyum kasa hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç incelememiştim. Duruşu çok plastik gibi
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.734 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:49 #23 Michael_Kaiser dedi: Hiç incelememiştim. Duruşu çok plastik gibi Genişletmek için tıkla... Sen söyleyince bir daha baktım, öyle duruyor valla. GX87 de alüminyum ama o da belli etmiyor.
Michael_Kaiser dedi: Hiç incelememiştim. Duruşu çok plastik gibi Genişletmek için tıkla... Sen söyleyince bir daha baktım, öyle duruyor valla. GX87 de alüminyum ama o da belli etmiyor.