4000-4500 TL R5 1600 Tabanlı Sistem Toplama

Öyle bir durumda GTX 1060 6 GB tercih edersiniz o zaman. Önceki mesajıma bakarsanız dedim ki;

Eğer ekran kartı uzun süreli kullanılıp yükseltilmeyecekse tercih edilebilir.

Gtx 770 ile 4. yılımız. 1050 Ti ayarında bir kart. Bu yüzden 1050 Ti önerdim. 2020 yılında değiştirmeyi düşünüyorum kartımı.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, evet; o mesajınızı gördüm ve bu yüzden bunu ekledim.
GTX 1060 ile sistemi almayı düşünüyorum, sizce bir ay içinde bu fiyat sorunu çözülür mü, şu anda da bütçe yetiyor ancak daha ucuza alabilirsem elbet daha mantıklı olur.
Ayrıca RX570'e de yönelebilirim ancak onu da bulmak mümkün görünmüyor.

Fiyat sorunu çözülürse, Gtx 1070 ile bir sistem toplayabiliriz. Siz düşünün artık.

Ama alın beklemeden.

Sanmam ama 1 2 hafta indirimleri takip edebilirsiniz ama ucuz bulduğunuz zaman hemen alın derim

Amazon'da da fahiş fiyatlar var. Çünkü stoklar sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada tükendi.
GPU hariç sistemi sipariş edip bir-iki hafta boyunca ekran kartına bakmalı mıyım, çok riske atmış olur muyum sizce?

Çok teşekkür ederim, Amazon'da fiyatlar nasıl; GPU'yu oradan sipariş vermeyi düşünebilirim.

Ben dün baktım araştırdığın zaman birkaç güzel bulabiliyorsunuz bakabildiğiniz her yere bakın sonuçta 4 5 yıl kullanacaksınız (değil mi )

Atmış olursunuz. Hem sistem GPU olmadan görüntü vermeyecektir. Dediğim gibi, her şeyden önce ekran kartını alın.

Ben dün baktım araştırdığın zaman birkaç güzel bulabiliyorsunuz bakabildiğiniz her yere bakın sonuçta 4 5 yıl kullanacaksınız (değil mi )
Ryzen işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok, farkındayım; görüntü vermeyecektir ancak bir-iki hafta bilgisayarsız durabilirim.

Evet, en az beş yıl kullanırım; patlayana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…