4000-4500 TL Televizyon Önerisi

PaladinRudjack

Kilopat
Daha fazla  
Efendim merhabalar,

40 metrekare sahip geniş L şeklinde dizayn edilmiş salonumuz için bir televizyon arıyoruz. 2005 yılından kalma Vestel Zetamız artık emekli oldu. Çok nadir TV aldığımız için uzun süreli kullanım ömrü ve kaliteli bir model arıyoruz. Öncelikle 55 inç olarak düşündük lakin seçenekler bir yerde tıkanıyor bu fiyat aralığında. Samsung MU7500 hakkında düşünceleriniz neler? 4K olmasını istiyorum keza geleceğe yatırım, tavsiye edeceğiniz başka markalar var mı? Panel yapıları arasında ki fark nasıldır? LG tercih edilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MU7500 bir 2017 curved TV. Gayet iyi özellikte ve 55'' olanı sizin bütçenize uyuyor. 49'' ekrandan farklı olarak 10 bit panel 100 Hz (Gerçek yenileme hızı) sunmasıda avantaj. MU8000 serisini daha iyi buluyorlar ancak.
Best picture quality 55 inch TVs - Summer 2017: Reviews

Mağazaya yakın zamanda gidip test etmeyi düşünüyorum bende.

MU7500 bir 2017 curved TV. Gayet iyi özellikte ve 55'' olanı sizin bütçenize uyuyor. 49'' ekrandan farklı olarak 10 bit panel 100 Hz (Gerçek yenileme hızı) sunmasıda avantaj. MU8000 serisini daha iyi buluyorlar ancak.
Best picture quality 55 inch TVs - Summer 2017: Reviews

Mağazaya yakın zamanda gidip test etmeyi düşünüyorum bende.

Cevabınız için teşekkürler, evet bu fiyat aralığına bir televizyon en iyisi gibi görünüyor. Gittigidiyor üzerinden almayı planlıyoruz lakin babamız biraz bu kavisli televizyonlara karşı soğuk bakıyor,hani bunun düz olanı yok mu olaraktan o yüzden acaba 2016 model LG'lere mi göz gezdirsek diyorum lakin Samsung benim de aklıma yatan versiyon.

MU7400 kavisli olan modelin düz versiyonudur. Aynı şekil MU8000 seriside düz ekran. ;)
LG bende dahil olmak üzere çevremdekilerde çok sorun yaşadı onun için pek tavsiye etmiyorum.

Dediğim gibi bir mağazaya giderek canlı olarak birde siz görün. Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan personellere karşı uyanık olun.:puro:

Lg televizyonlarından edindiğim tecrübeler ışığında size tavsiye etmem. İyi modelleride vardır elbet ama tavsiye etmiyorum. Alacağınız televizyonu alırken internetten kullanıcı yorumlarınıda bakmanızı isterim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için bütçeyi biraz açıp MU8000 Flat olanını tercih ettik. Cuma ya da Cumartesi gelip kurulumu yapılacak,izlenimlerimi paylaşırım. Teşekkürler tekrardan.

Teşekkür ederim cevaplarınız için bütçeyi biraz açıp MU8000 Flat olanını tercih ettik. Cuma ya da Cumartesi gelip kurulumu yapılacak,izlenimlerimi paylaşırım. Teşekkürler tekrardan.
Şimdiden hayırlı olsun. :D İzlenimlerinizden muhakkak bahsedin.
1-2 haftaya kadar MU7000 almayı düşünüyorum bende LG tamir edilemez bir arıza gösterdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı