4000-5000 TL arası laptop önerisi

PeniaPhobia

Decapat
Katılım
11 Ocak 2019
Mesajlar
81
Öncelikle hayırlı geceler. Üniversiteye yeni başlayacağım için laptop arıyorum. Taşıması rahat olsun diye fiyat aralığım bu kadar. Arada oyun oynayacak, yeri geldiğinde araştırma yapacak tarzda bir bilgisayar istiyorum. Önerileriniz neler acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 işlemcili laptolara göz atabilirsin.
 
Oyun oynayacaksan (iyi oyunlar için) ekran kartı iyi olan laptop bakman gerekir yani oyuncu bilgisayarlarına göz atman gerekir.
 
Oynayacağım oyunlar geneli belli GTA Valorant LoL tarzı oyunlar olacak.

Attığınız bu bilgisayara bakmıştım. Aklım bundan yana zaten kıyı da cepte duruyordu bu da teyyit gibi bir şey oldu teşekkür ederim. Evet AMD fanları gayet sıkıntılı dizüstü olarak aşırı derecede ısınıyorlar daha çok Intel NVIDIA gibi laptoplara bakıyorum.
 
Rica ederim güle güle kullanın.
 
Benim de mobil tarafta Intel işlemci AMD tavsiye etmiyorum. Hatta masasüstünde de AMD kullanmazdım diyeceğim ama bir AMD fanboyu gelir maraz çıkarır diye yazmadım ekran kartında ise NVIDIA tek geçerim.
 
Dizüstü bilgisayarlarda AMD düşünülmez bile. Kasada zor soğutulan işlemcileri dizüstüne takıp kullanmak zaten hatalı. Intel Nvidia bu konuda güvenilir bir ikili.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…