4000-5000 TL arası sistem önerisi

killing_joke

Hectopat
Yeni kasayı alacağım gün yaklaşıyor, haliyle alacağım kasadan, tam olarak emin olmak istiyorum.
Aslında kasayı almaya ilk karar verdiğimde, RX580 veya RX590 ekran kartlı, bir sistem işimi görür diyordum ancak daha sonra gerek burada, gerek başka forumlarda AMD RX serisi kartlarda, Watmann sorunu olduğunu birçok defa okuyunca kararsızlaştım.
Dediğim gibi, RX590 ekran kartlı 4000 TL bandında bir kasa işimi görecekti ancak bu problemleri göze alamadığım için alternatiflere yöneldim.

Sadece oyun olarak kullanacağımdan, 1 TB ekstra HDD'ye ihtiyacım yoktu, bu yüzden HDD'yi çıkardım, SSD'yi 480 yaptım ve halihazırda kullanılan kasanın, hava sirkülasyonunun iyi olmadığını okuğum için kasayı Corsair Spec Delta RGB modeliyle değiştirdim.
Sizce bu kasa beni 4-6 yıl arası götürür mü ve Bu kasada ısınma sorunu yaşar mıyım?

Dediğim gibi, RX590'lı bir sistem benim için yeterli olacaktı ancak WattMan sorununu göze alamıyorum açıkçası.
Maksimum 5000 TL'lik önereceğiniz başka bir hazır sistem kasa varsa görüşlerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınan modelleri almamanızı tavsiye ederim, yazın çok uğraşırsınız. 5334 liraya alttaki sistemi aldım pubg de 55 derece maksimum

Oyun için düşünüyorsanız, tavsiyem sahip olduğunuz ya da olmayı düşündüğünüz monitöre göre sistem toplamanız.

Örneğin 1080p 60hz bir monitör alacaksan, RX 580 de işini görebilir çünkü 60 FPS üzeri performanslarda bir fark göremeyeceksin.

Yine eğer Ultra ayarlarda 2K görüntü almak ise amacınız daha farklı bir sistem toplanmalı.

Bu tarz yaklaşımları görmek sevindiriyor. Monitörlerinin Hz değerleri insanların genellikle görmezden geldiği bir nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…