4000-5000 TL Gaming laptop

koyuncu

Centipat
Arkadaşlar merhaba ben 4000-5000TL arasında bir Gaming laptop arıyorum ancak ne alacağıma karar veremedim. Arkadaşlar lütfen laptop alacağına PC topla gibi yorumlar yapmayın ben de biliyorum PC laptoba göre fiyat performans olarak daha iyi ancak laptop almam gerekiyor.

Eğer laptop önerileriniz varsa linklerini atabilirsiniz.

Okuldaki arkadaşlarım HP Pavilion'un almaya değmez 2 sene sonra bir işe yaramaz hale geleceğini smylüyor ve Casper Excalibur öneriyorlar.

Formlarda ise Casper'i gömüyorlar ve HP'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Arkadaşlar zaten oyun bigisayarı denince akla gelen ilk iki marka HP ve Casper olabilir.

MSI bilgisayarlar bütcemi aşıyor.

Monster deseniz fiyat performans olarak kötü.

Dell, ASUS tog, Acer gibi firmalara güvenemiyorum.

Diğer bir sorum ise çoğu laptopta ya 1650 ve Ryzen 5 3550 birlikte oluyor ya da 1050 3GB ile birlikte 15 i59300H oluyor. Hangisi daha iyidir?

Ryzen 5 3550H 1650'de darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP'ye güvenip Asus'a güvenmemenizin özel bir sebebi var mı? Bence MSI harici mesajınızda bahsettiğiniz markalarda laptop konusunda en başarılısı Asus diye düşünüyorum. Ayrıca sanırım HP Pavilion 1650 ekran kartı avantajı ile en mantıklı seçim gibi duruyor baktığınız fiyat aralığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…