Selamlar arkadaşlar, bilgisayarı sadece oyun amaçlı kullanıyorum. İleride belki program için kullanırım bilemiyorum. Her gün LoL ve Knight Online oynuyorum. (CS:GO var ama oynamıyorum pek). GTA 5, Mafia 3 gibi oyunlara da güzel bir sistemim olduğu zaman hayır demem, satın alıp oynarım diye düşünüyorum. Mantık olarak F/P göz önünde bulundurarak bir sistem almam benim için iyi olacak fakat gereksiz takıntılarım var. Bir kez alıyorum gibisinden çok kararsız bir insanım. Bu sistemi 5000 TL sınırlarına çekebilirsek güzel olur, gereksiz pahalı olan bileşenleri değiştirerek. Montaj yaptırıp kargolanacağı için Sinerji'den topladım. Sizlerden daha düşük bütçeli sistem tavsiyelerine de açığım. O.C ile alakam yok, nasıl yapıldığını videolardan öğrenebilirim sadece ama benim için gerekli değil diye düşünüyorum. Aklıma yatan sistemi yazdım, her türlü yardım ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli.
Intel Core i5-6600 Skylake 6M 3.30Ghz 1151
MSI H170 Gaming M3 D4 2133 MHz ATX 1151 (Total War WarHammer veya Mafia III Hediyeli)
GTX 1070 ve 1080 kartları 1080P'de tam performans göstermiyor, o kadar güçlü kartlar. Bu kartlara 2K almak daha mantıklı. G-SYNC destekli monitörlerde aşırı pahalı.
GTX 1070 ve 1080 kartları 1080P'de tam performans göstermiyor, o kadar güçlü kartlar. Bu kartlara 2K almak daha mantıklı. G-SYNC destekli monitörlerde aşırı pahalı.
Bende az önce birebir aynı sistemi kurdum hocam sadece ssd crucial dı 750 evo ucuz baya 850 evodan ne farkı var acaba? Birde monitor 2 ms sizce ondan baya pahalı ama 1 ms 144Hz olan XG2401 almaya değermi. Site hatalı galiba VX2457 1ms diye biliyorum bende tek farkı 75 Hz olması.