4000-5000 TL Kablosuz klavye ve mouse önerisi

Bütçe
4000-5000 TL
Kronik

Yeni gördüm hocamda FPS oyunlarında iyi mi CS:GO Valorant gibi.

Her oyunda sorunsuz çalışıyor tabii ki FPS oyunlarında konfordan rekabete geçince ekipmanlar daha önemli oluyor Valorant ve CS'yi de bu mouse ile oynadım gayet güzel bundan önce başka bir farem vardı Rampage marka kablosuz diğerinin yarı fiyatından bile az diğer mouse a geçtiğimde hafiflik anlamına çok şey değişti ve ben fark etmeden o kadar şey değişmiş ki mesela Ajazz'dan Rampage'ye geçince sensör çok sorun çıkarıyordu . Bazen Ajazz ile oyun oynarken arada böyle mouse bir yavaşlıyor gibi oluyor nasıl anlatayım böyle sanki çok fazla hareket ettiriyorsun ama çok az hareket ediyor onu yaşadığında merak etme sensör kısmı çıkıntılı olduğu için mouse un sensörü toz toplaniyor onu elinle silsen hemen düzeliyor zaten çok yaşanan bir durum değil de yaşarsan aklında bulunsun. Onun dışında gayet yeterli bir mouse ayrıca yazılımı da mevcut tarayıcından Ajazz diye aratıp mouse un sürücüsünü indirebilirsin bu sayede mouse ozellestirebilirsin yani hangi DPI da hangi renk yanacak ya da macro özelliği var şarjını öğrenebilirsin. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum gidişte sırf adı çıkmış diye aynı mouse a 3- bin 5 TL vermediğim için.

Yeni gördüm hocamda FPS oyunlarında iyi mi CS:GO Valorant gibi.

İstersen fotoğrafını paylaşabilirim.

Kronik derken ne demek istedin ?

Boyutu nasıl hocam fotoğraf paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…