4000-5000 TL kablosuz mouse önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, kablosuz mouse almak istiyorum fakat hiç araştırmadım, 4-5 bin bütçe çıkartabilirim. Güzel, kaliteli bir mouse arıyorum, çok fazla rekabetçi FPS oyunu oynamıyorum fakat oynadığımda da üzmesin istiyorum. Şu an kullandığım mouse DeathAdder V2 gayet memnunum fakat kablolu olduğu için değiştireceğim. Tutuşu da ona benzer olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kablosuz mouse almak istiyorum fakat hiç araştırmadım, 4-5 bin bütçe çıkartabilirim. Güzel, kaliteli bir mouse arıyorum, çok fazla rekabetçi FPS oyunu oynamıyorum fakat oynadığımda da üzmesin istiyorum. Şu an kullandığım mouse DeathAdder V2 gayet memnunum fakat kablolu olduğu için değiştireceğim. Tutuşu da ona benzer olabilir.

WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse buna bakabilirsin o zaman.

Maya X. Kendim DAV3 Pro'yu relaxed claw kullandım uzun süre. Palm tutuyorsanız OGM Pro V2 ya da Paro Aurora bakın.

Tutuş şekillerinden hiç anlamıyorum, internette aratıp baktım fakat tam olarak nasıl tutuyorum anlamadım palm kadar düz tutmuyorum fakat claw kadar da yukarıda tutmuyorum ellerimi. İkisinin arasında kalıyor biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı