4000-5000 TL PC toplama

Bütçe
4000-5000
i3 ve R3 arasında ne kadar fark var, sistemi bir müddet 8 GB RAM ile kullansam aşırı performans sorunu yaşar mıyım?
i3 çok daha ucuz ilk olarak. Böylelikle diğer donanımlara da biraz yüklenebilirsiniz. R3 aldınız diyelim, diğer donanımları fazla yükseltemezsiniz. Ayrıca i3 10100F mesela RTX 2060 Super bile besleyebilir. Fakat 1080p'de darboğaz yapabilir. 1 TB HDD yerine 500 veya 480 GB SSD alın. 8 GB RAM'le performans sorunu yaşamazsınız fakat 16 GB RAM'e nazaran biraz performans düşük olur. Bazı 8 GB üstü RAM isteyen oyunları oynayamazsınız. O yüzden 16 GB RAM öneririz.

Teşekkürler arkadaşlar, SSD'yi yükseltip siparişimi verdim, gelecek ay da RAM alırım, son bir sorum olacak, monitörüm VGA destekli 60Hz eski fakat güzel bir monitör, bu kasada VGA girişi kapalı mı? Dönüştürücü kullansam bir sorun yaşar mıyım?

BEN BUNU KULLANIYORUM ÖNERİRİM.

Bu ürünü aldım, 5 gündür kullanıyorum gayet memnunum, linki atmak için siteye girdiğimde sistemi alanlara klavye ve mouse hediyesi verdiklerini gördüm, keşke 5 gün daha bekleseydim dedim içimden

aga b benim pc de 100 tl ucuzlamıştı aldıktan 3-5 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…