Dostlar MSI Z390-A PRO ve Intel i5 9600K aldım çok şükür. Sıra diğer parçalarda. Ancak ekran kartı konusunda nelere dikkat etmem gerekiyor? Bu konu hakkında makale dahi yazsanız okurum. Ekran kartım için bütçe 4000-5000 TL, RTX serisi. Başka marka ya da model önermemenizi rica edeceğim. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler. Hayırlı bayramlar.
MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Gaming 3x 8G OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Lakin ilk atmış olduğum her halükarda daha iyi soğutma performansı verir.
Eğer RTX'i sırf Ray Tracing için istiyor iseniz, FPS'i düşürmekten ve yansıma yapmaktan başka hiç bir işe yaramıyor. Eğer Minecraft için istiyor iseniz, daha gerçekçi Texture Pack ve Shader eklerseniz RT kadar iyi olacaktır. Yani tavsiyem 2080/2070S yönünde olur fakat diğer modellerden RX 5700XT Pulse hem daha ucuz ve 2080S'ten sadece 10FPS geride.
Gigabyte RTX 2070 SUPER GAMING OC 8G GV-N207SGAMING OC-8GC 256 Bit GGDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Yanına güzel bir 2K monitör alirsaniz harika olacaktır.
Zotac RTX 2070 SUPER AMP Extreme ZT-T20710B-10P 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte GV-N207SWF3OC-8GD NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8 GB GDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.