Merhaba Wraith W75 Founders Edition kullanıyordum, klavyede sorun yaşadıktan sonra teknik servise gönderdim, iade/değişim çıktı bu fiyat bandında daha iyi alabileceğim bir manyetik klavye bulunuyor mu? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Emperor Steelseries Apex 7 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Emperor Steelseries Apex 7 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi fırsatlarını kaçırma.
Tuşlardan bazılarında renkler doğru değildi, ayrıca wasd 0.5'teyken bazen çalışmayı bırakıyordu. Hangi sorundan dolayı kusurlu olduğunun tanısına vardılar, bilmiyorum maalesef.
Emperor Steelseries Apex 7 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Emperor Steelseries Apex 7 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi fırsatlarını kaçırma.
Tuşlardan bazılarında renkler doğru değildi, ayrıca wasd 0.5'teyken bazen çalışmayı bırakıyordu. Hangi sorundan dolayı kusura olduğunun tanısına vardılar, bilmiyorum maalesef.
8K magenetic keyboard with Magnetic Jade Pro switches. More kHz for your money than any keyboard. Light up your desktop with the Halo band now, starting at $89.95.