4000-5000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
4000-5000 TL

Bora3908

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. 4000-5000 TL bütçem var. Anakart, işlemci, RAM, ekran kartı almak istiyorum. Genellikle oyun oynayacagım parçaları sarı uygulamadan 2.el olarak almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım bu sistemi buldum ekran kartını hala bulamadım. Sizden ricam sisteme bir göz gezdirmeniz, sizce alınır mı? Mantıklı mı? Önerilere açığım. Bir de ekran kartı önermeniz.

Merhaba. 4000-5000 TL bütçem var. Anakart, işlemci, RAM, ekran kartı almak istiyorum. Genellikle oyun oynayacagım parçaları sarı uygulamadan 2.el olarak almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım bu sistemi buldum ekran kartını hala bulamadım. Sizden ricam sisteme bir göz gezdirmeniz, sizce alınır mı? Mantıklı mı? Önerilere açığım. Bir de ekran kartı önermeniz.

5K ya artık sistem toplamak neredeyse imkansız hale geldi. Oyun oynayacaksanız en az 10-15k (2. el) ya da 20k (sıfır) sistem bulabilirsiniz.

Sistemi atabilir misin acaba.

Hocam minimum 10k gibi bir para denkleştiriip ondan sonra toplamaya başlamanızı öneririm. 5K günümüz için çok yetersiz bir bütçe.

Arkadaşım 1.5 ay önce Ryzen 5 1600 af GTX 1650'li sistemi sarı siteden 5600 TL civarına toplamıştı, tabii ki çok güncel bir sistem değil ama Valorant ve CS2 gibi oyunlar akıcı oyun oynatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı