4000-5000TL bandında Laptop vs Masaüstü

Furkeyno

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2020
Mesajlar
225
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar bütçem 4000-5000. laptop mu yoksa hazır sistem mi alayım internetten? Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü almanı öneririm bu aralar laptoplar tavan yapmış derecede fiyatları masaüsrtü alırsanız laptoptan daha iyi özelliklere sahip bir bilgisayar toplayabilirsiniz.
 
Oyun oynamayı düşünüyorsanız, o bantta sıfır bir oyuncu laptopu bulmanız imkansız denebilir. Önceliğiniz oyunsa masaüstüne yönelmelisiniz. Hem oyun hem taşınırlık isterseniz rakam artmalı. Tabi 0 bir cihaz istediğinizi varsayıyorum. 2. el bakıyorsanız o aralıkta oyuncu laptopu bulunabilir. Taşınabilirlik çok önemli değilse tabi ki masaüstü.
 
Laptop çok sıkıntı. Parası desen ayrı dert, performansı desen masaüstü daha iyi. Tek iyi yanı taşınabilir olması ama onu da en fazla şehirden şehire gezerken götürürsün. Çünkü bu aralar pek dışarı çıkmıyoruz. Masaüstü iyidir.
 
Özel durumunuz yok ise bence 20.000 TL'ye kadar masaüstü ama sonrası için pek bir şey diyemem ama taşınabilirlik istiyorsanız da bir şey diyemem ama dersen performans oyun gibi şeyler için massa üstü bu bütçede mantıklı ama yakın zamanda sistem toplamanızı önermem 1 2 ay beklemek şu an için daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı