4000-5300 TL Oyun Sistemi Toplama

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Evet konu başlıktada belli, 5300 TL'ye günümüzdeki oyunları kasmadan yüksek ayarlarda kasmadan oynayabileceğim bir sistem. Monitörüm var ve sistemde kasa dahil olmalı. Önerilerinizi bekliyorum

Parçaları montajlamayı bilmiyorum, İTOPYA gibi yerlere parçaları götürsek montajını yaparlar mı?

Cüzi bir ücret karşılığında tabiki yaparlar zaten diğer sitelerde de fiyatlar aşağı yukarı aynı birbirlerine göre fiyat ayarladıkları için.

Ryzen işlemci alacaksanız dual kit ram şart. En azından 3-5 FPS fazla verir ve vatanda bugün sona erecek bir indirim var işinize yarayabilir, bakın derim

Ryzen işlemci alacaksanız dual kit ram şart. En azından 3-5 FPS fazla verir ve vatanda bugün sona erecek bir indirim var işinize yarayabilir, bakın derim

3-5 FPS daha fazla almak için RAM slotlarını boşu boşuna işgal etmek çok saçma olur onun yerine ileride 8 GB RAM takviyesi daha mantıklı olur.

Bu arada anakartın 4 tane RAM slotu var ve bunların her birini 8 GB RAM'ler ile doldurması daha mantıklı olur hani 4x4 yapmasındansa 8x4 yapması daha mantıklı bir yükseltme olur.

İkinize de katılıyorum [emoji3] evet ileride yapabilirim 8GB takviyesi yapabilirim, ayrıca gözümden kaçmış 750W 80+ PSU olduğu.

MI 8 LITE Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…