4000-6000 bandı sistem önerisi

coffeelv2222

Centipat
Selamlar arkadaşlar ben forumda yeniyim ufak kuzenime bilgisayar toplamak istiyorum fakat son çıkan işlemci anakart vs durumları 2-3 yıldır takip etme olanağım olmadı. Bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim mümkünse 5000 barajını geçmiyecek. Ama iyise eğer 6000 TL zorlayabileceğimiz bir sistem tavsiyesi istiyorum. Bu biilgisayar oyunu uzun süre götürsün 5-6 yıl gibi oyun oynuyor ufak kuzenim genelde Roblox MC CS:GO vs fakat kendi notebook bozulmuş. Teyzemlerde alırken biraz iyi alalım uzun süre idare etsin diyorlar bana bu fiyat aralığında 5-6 götürebilecek bir sistem tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Bir de monitöryerine onlar HDMI tarzı kullanmadıkları bir LCD TV bağlıyorlar bilgisayarlarını ona uygun olursa da iyi olur. Şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Ryzen 5 1600, MSI Aero ITX GTX 1050ti 4GB, Corsair 8 GB 3000 MHZ, GIGABYTE GA AB350M D3V, Corsair VS450, Toshiba TR200 480 GB. Kasayı kendiniz seçebilirsiniz. Bunun gibi orta sistemlerde ekran kartları neredeyse sürekli HDMI veya DVI-D ile gelir aktif dönüştürücü kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı