4000-6000 TL sistem toplama

Bütçe
4-6 bin TL

RoseMan

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, daha önce sahip olduğum masaüstü PC donanımımı paylaşarak nasıl yükseltebileceğimi sormuştum. Arkadaşlar sistemin APU olmasından dolayı yükseltilemeyeceğini, sistemi satıp tekrar toplamamı önermişlerdi. Ben de şimdi öyle yapmayı planlıyorum. Elimde 4bin TL bütçe ve aşağıya yazdığım sistem var. Sistemi belirli sitelerde satışa çıkardım. 1.5-2 bin TL edebileceğini düşünüyorum. Sizlerden ricam, 4bin TL + aşağıdaki sistem ile nasıl bir masaüstü bilgisayar toplayabileceğim hakkında yardımcı olmanız. Halihazırda bulunan sistemden satmayıp, toplayabileceğim sistemde kullanabileceğim parçalar olursa lütfen belirtin.

Yani hem 0'dan toplarmış gibi hem de yükseltme/ekleme-çıkarma yaparmış gibi ilerlemek istiyorum. Toplayacağım bilgisayarın Photoshop-Kurgu/Montaj-Oyun video kaydı ve YouTube-Twitch canlı yayın yapabilme konusunda yeterli olabilecek bir bilgisayar olmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Süre olarak 15 gün içerisinde toplamayı planlıyorum.

Şu an sahip olduğum sistem:
Gigabyte GA-A320M-S2H AMD A320M socket AM4 Ryzen DDR4 3200+(OC)MHz anakart.
AMD Ryzen 3 2200G socket AM4 3.7 GHz 6MB önbellek 65W işlemci.
Crucial 8 GB Ballistix Sport LT gray V3 DDR4 2400MHz clı6 1.2v RAM.
Samsung 250 GB 860 Evo SATA 3.0 SSD.
Everest Rampage glory G01 Gaming "420W" USB 3.0 MidT ATX tam pencereli kasa.
Konu güncel, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, daha önce sahip olduğum masaüstü PC donanımımı paylaşarak nasıl yükseltebileceğimi sormuştum. Arkadaşlar sistemin APU olmasından dolayı yükseltilemeyeceğini, sistemi satıp tekrar toplamamı önermişlerdi. Ben de şimdi öyle yapmayı planlıyorum. Elimde 4bin TL bütçe ve aşağıya yazdığım sistem var. Sistemi belirli sitelerde satışa çıkardım. 1.5-2 bin TL edebileceğini düşünüyorum. Sizlerden ricam, 4bin TL + aşağıdaki sistem ile nasıl bir masaüstü bilgisayar toplayabileceğim hakkında yardımcı olmanız. Halihazırda bulunan sistemden satmayıp, toplayabileceğim sistemde kullanabileceğim parçalar olursa lütfen belirtin.

Yani hem 0'dan toplarmış gibi hem de yükseltme/ekleme-çıkarma yaparmış gibi ilerlemek istiyorum. Toplayacağım bilgisayarın Photoshop-Kurgu/Montaj-Oyun video kaydı ve YouTube-Twitch canlı yayın yapabilme konusunda yeterli olabilecek bir bilgisayar olmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Süre olarak 15 gün içerisinde toplamayı planlıyorum.

Şu an sahip olduğum sistem:
Gigabyte GA-A320M-S2H AMD A320M socket AM4 Ryzen DDR4 3200+(OC)MHz anakart.
AMD Ryzen 3 2200G socket AM4 3.7 GHz 6MB önbellek 65W işlemci.
Crucial 8 GB Ballistix Sport LT gray V3 DDR4 2400MHz clı6 1.2v RAM.
Samsung 250 GB 860 Evo SATA 3.0 SSD.
Everest Rampage glory G01 Gaming "420W" USB 3.0 MidT ATX tam pencereli kasa.

Son düzenleme:
Bu sistem 5783 TL tutuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı