Zeяef
Megapat
Daha fazla
- Monitör
- ASUS VG279Q 27, ASUS VG27AQZ, LG 27GL83A
Arkadaşlar merhaba, iş ve oyunda kullanmak için monitör bakıyorum. Aklımda belirlediğim Asus VG279Q 27 inçlik monitör var. Şu anda bir ekran kartım yok, RTX 4000 serisini bekliyorum. İşlemcim i5-10400, 1080p de darboğaz olabilir diye 2K monitörlere yöneleyim dedim ve giriş seviyesi fiyatlarda IPS pivot özellikli Asus VG27AQZ'yi aklımda kesinleştirdim. Diğer IPS 2K monitörler 7- 8K civarı, sonradan ekran kartı alacağım için monitörede 7K civarı para vermekde içimden gelmiyor açıkçası. LG'den bu fiyat civarına Lg 27GL83A var ama pek bir incelemesine rastlayamadım. ASUS'un fiyatı bir iki sitede zamlanmış ben alana kadar LG ile aynı fiyata gelirse LG'yi seçerim büyük ihtimal. Ya da kullanan gören varsa ikisi arasındaki fiyat farkına değecekse LG de alabilirim.
FPS olarak Apex oynuyorum, aslında her tarzdan var sıkıldıkça geri dönüyorum oyunlara LoL falan. Oyundan çok yazı okuma kısmı önemli o yüzden flat ekran seçiyorum ama almışkende 75 Hz olmasın dedim, 27 inçlik seçme sebebim 2 farklı pencere açıp kullanmak şimdiki monitörüde yandan kullanacağım. 32 inçlik monitör alırsamda oyun oynabileceğimi sanmıyorum. MMORPG belki ama FPS'de sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Düşüncelerim bu yönde, bunlara göre belirttiğim fiyat aralığında tavsiylereniz nelerdir? Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
FPS olarak Apex oynuyorum, aslında her tarzdan var sıkıldıkça geri dönüyorum oyunlara LoL falan. Oyundan çok yazı okuma kısmı önemli o yüzden flat ekran seçiyorum ama almışkende 75 Hz olmasın dedim, 27 inçlik seçme sebebim 2 farklı pencere açıp kullanmak şimdiki monitörüde yandan kullanacağım. 32 inçlik monitör alırsamda oyun oynabileceğimi sanmıyorum. MMORPG belki ama FPS'de sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Düşüncelerim bu yönde, bunlara göre belirttiğim fiyat aralığında tavsiylereniz nelerdir? Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.