4000-7000 TL monitör önerisi

Wersly

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopuma yan ekran olarak ( ana ekran yapacağım ) monitör bakıyorum ve şu anki cihazımda DisplayPort yok. HDMI girişli 165Hz
Veya HDMI ile 144Hz alabileceğim 24” ve 27” inç
Monitör arıyorum kullanım amacım FC24 oynamak ve film izlemek. Ortalama kullanımım 4 saat. Bütçem 4K ile 7K arası monitör önerirseniz severim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage RM421s flower. Forumda Rampage çok kötüleniyor ama 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
Sende bir sorun çıkmadı diye bu Rampage'i aklamaz. Bende çok ürününü kullandım, kulaklığı dışında hepsi aylar içerisinde çöp oldu. Kalitesiz, dandik marka. Hele monitör gibi sürekli kullanılacak ve pahalı bir ekipman için kesinlikle tercih edilmemeli.

En kötüsü kulaklığı bence. Klavye fare monitör kulaklık. Hepsini denedim. En iyisi monitör.

En kötüsü kulaklığı bence. Klavye fare monitör kulaklık. Hepsini denedim. En iyisi monitör.
Bak gördün mü, tamamen şans işi. Sende kulaklığı arıza vermiş bende de en sağlamı o çıktı. Sende de monitör sağlam çıktı diye arkadaşın alacağı da sağlam anlamına gelmez.

Belirtmemişsiniz ancak QHD mi FHD mi olacak?

Hocam Samsung G3 Odyssey 165Hz 27 inç alınır mı? Cihazımda display port yok HDMI ile 144Hz almayı düşünüyorum ( Trendyoldaki yorumlar buna dair ) sizce mantıklı mı?

Arıza verdi dememiştim. 2 kulaklığını denedim kulak kısımları çok sertti.

Hocam Samsung G3 Odyssey 165Hz 27 inç alınır mı? Cihazımda display port yok HDMI ile 144Hz almayı düşünüyorum ( Trendyoldaki yorumlar buna dair ) sizce mantıklı mı?
Sınıf arkadaşım aldı o cihazdan, o da Excalibur monitörüne bağlamak için almıştı. O bir sorun yaşamadı şu anlık ancak kullanıcı yorumlarını değerlendirmek lazım.

FHD hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…