₺4000 civarı sistem tavsiyesi

Bütçe
~₺4000

bertek41

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba. Önümüzdeki günlerde Teknobiyotik E2.5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik bu ürünü almayı düşünüyorum ve birkaç tavsiyenizi almaya geldim. Öncelikle kendi yapacağım değişiklikleri sayayım:
  • Ekran kartını ASRock RX580 veya Galax 1660 Super (fan sorunu varmış emin olamadım kullanan varsa yazarsa sevinirim) yapmak.
  • RAM'i 8 GB'a düşürmek.
  • HDD'yi çıkartıp 240 GB SSD'ye geçmek (eskiden kalma bir harddiskim var)
  • Kasayı önü mesh olan bir kasa modeline geçirmek (daha tam olarak uygun kasa bulamadım)
  • PSU'yu High Power 600W 80+ Bronze Eco'ya geçirmek (sessiz bir PC olması için)
  • Işlemci 12nm imiş zaten o yüzden değiştirmeye gerek duymadım.
Kasayı değiştirmek istememin sebebi bulunacağı odanın hava almaması dolayısıyla hava sirkülasyonu çok önemli.
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik buna bir kaç değişiklik yapıp ekran kartını GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bundan da alabilirim bu da iyi bir tercih gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…