4000 ₺ CS:GO, Valorant ve LoL için sistem önerisi

salvadorxadu

Decapat
Herkese merhaba.
Tanıdığım bir abim sadece kasa için 4000 ₺ bütçe ayırarak rahat bir şekilde başlıkta belirtilen oyunları oynayabilmek istiyor. Görüntü kalitesi önem arz etmemekle birlikte talep edilen FPS değeri 200-300 arasıdır. Kendisi bu konuda bana danıştı ben de benden yetkili olan sizlere sormak istedim.

İnternette bolca hazır sistemler var fakat ben nasıl performans vereceklerine dair emin olamıyorum. Hazır sistem önerisi ya da CPU+ GPU+ PSU+ RAM kombinasyonu yapabilecek varsa çok sevinirim.
Esenlikle kalınız.

İkinci el bir Ryzen 5 2600 + Rx 570. XPG 3000 mhz 8 gb ram al 2 tane. b450 anakart al. 500W 80+ PSU. HDD ve SDD sana kalmış. Kasa almana gerek yok.

4 bin TL ile şimdiden PC almak yerine 2 3 ay bekleyin stokların yenilenmesiyle hem fiyatlar az biraz düşer hem daha fazla seçeneğiniz olur. CS:GO Valorant ve LoL de çok bir sıkıntı yaşamazsınız bu bütçeyle.

İçindeki PSU nasıl?

Ekelemeyi unutmuşum sistemin SSD'si sorunlu. Patriot Burst 240 GB modeli alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…