Sami20

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Şu zamana kadar hep dizüstü bilgisayarla idare ediyordum ama artık masaüstü vakti geldi. Anlayacağınız ilk defa sistem toplayacağım arkadaşlar yardımcı olmanızı bekliyorum.

Ayrıca 1 aydır araştırıyordum sistem toplama videoları izliyordum sonunda seçimimi yaptım bu şekilde sizce darboğaz yapar mı ?

Mesela b150 gaming m3 yerine h170 gaming m3 mi alsam ne değişir? Son olarak da arkadaşlar anakart 2133 MHz ama RAM 2400 MHz. Yani boşta mı çalışcak bir kısmı RAM'ın anlamadım tam olarak ne önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram bütçeniz okadarsa tek 8GB takmanızı öneririm. Ama üzerine 200-250 TL daha koyabilirim diyorsanız 2x8GB kullanmanız daha iyi olur, boş yere slot doldurmamış olursunuz. Casper monitörün aynısı arkadaşımda da var, az güneş geldiği zaman hicbirşey görünmüyor(belki arkadaşımın monitörünün paneli bozuktur) ama risk almaya değmez gibi geliyor.

Merhabalar.

Şu zamana kadar hep dizüstü bilgisayarla idare ediyordum ama artık masaüstü vakti geldi. Anlayacağınız ilk defa sistem toplayacağım arkadaşlar yardımcı olmanızı bekliyorum.

Ayrıca 1 aydır araştırıyordum sistem toplama videoları izliyordum sonunda seçimimi yaptım bu şekilde sizce darboğaz yapar mı ?

Mesela b150 gaming m3 yerine h170 gaming m3 mi alsam ne değişir? Son olarak da arkadaşlar anakart 2133 MHz ama RAM 2400 MHz. Yani boşta mı çalışcak bir kısmı RAM'ın anlamadım tam olarak ne önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 189673
Monitörü değiştirmenizi tavsiye ederim. Ekran kartı eğer çok yüksek ayarlarda oynamak isterseniz ve ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorsanız üstüne biraz daha ekleyip 6 GB versiyonunu almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı