Urunde sorun oldu degistirmede yardimci oluyolar mi ? Cunku cok sık rastlanan bisey pc toplamada

3-4 sene öncesinde yetkililer dahil bu sitenin güvenilir olduğundan bahsetti. Şimdi yönetimi mi değişti acaba? İade sorunuyla ilgili bir konu varsa linkini atabilir misiniz?

Arkadaşım da yakın zamanda Ebrar bilgisayardan sistem topladı ve ekran kartını iade ettiğini söyledi sinyal sorunundan dolayı.

Teknobiyotikten toplandı. Kablolamayı güzel yapmışlar. Hızlıda geldi siparişimden 2 gün sonra. Ekran kartını takmamışlardı zarar görmesin diye sanırım

Dostum monitör dahil mi hemen sana bir sistem toplıyalım

Monitör dahil. Benim topladığım bu:

Eki Görüntüle 190679
Bütçen madem 4000 TL, 100 TL daha arttırıp RAM'leri neden 16 GB yapmıyorsun? Ayrıca 4000 TL sisteme 3GB 1060 yakışmamış. Benim önerim şöyle bir şey:

Bu kasa ve güç kaynağının kullanıldığı bir sisteme Technopat ekibi GTX 1070 taktılar yani hiç bir sıkıntı yok ve bileşenler gayet kaliteli. Parçalar webdenal.com üzerinden toplandı. İstersen ekran kartını MSI 6GB GTX 1060 alıp fiyatı 100 TL kadar düşürebilirsin.

Sisteminiz iyi buda benim sistemim Eki Görüntüle 190689sizinkinden 1 adım daha önde istediğiniz bir site varsa ondanda toplıyabilirim teknobiyotik vb. Gibi iyi sosyaller
i5 6500 için H170 kullanılmaz. 4000 TL gibi bir bütçeye parça sığdırmaya çalışırken kasa konusunda o kadar lükse gidilmez. 2TB HDD için RAM kısılmaz. Oyun için toplanan sisteme 4000 TL ayırıp monitör olarak o kadar düşük bir model seçilmez. Kısacası dengesiz bir sistem olmuş. Para israfı.

1. Si rami 16 yaptığımı sandım kusura bakmayın 2. Si monitör gtx 1060 için çok uygun sizin monitörünüz le 2 inç fark var 3. Sü b150 gaming m3 ile aralarında 30 TL fark vardı bende 30 TL fazla olsun iyi olsun dedim fiyatları araştırmadan eleştiride bulunuyorsunuz...

alın bu sistem sizin işinizi görücektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…