4000₺ i5 6500 Sistem

Yuryevna

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir-iki hafta içinde bir sistem toplamam lazım. Uzun süredir araştırıyordum, artık sonuca erdirmem gerekiyor.
Bilgisayarı genelde grafik tasarım (photoshop, illustrator) ve giriş seviyesinde video düzenleme, 3d (hafif render) gibi alanlarda kullanacağım. Önceliğim oyun olmasa da heves ettiğim oyunları da sıkıntısız oynamak isterim.
Monitör için 21,5 veya 23" ips monitör düşünüyorum, görüntü önemli benim için.
Örnek olarak şöyle bir monitör: AOC 23.6" i2476Vw GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR
Ram 16gb düşünüyorum.
DDR4'e daha sıcak bakıyorum.
Bütçe monitör dahil hepsi 4000-4200 civarı en fazla.
Bütün bunlar göz önünde bulundurularak bana genel olarak neler önerebilirsiniz :)

R9 390 için 600w yeter mi?

Bir de benim gösterdiğim sisteme alternatif olarak işlemciyi i7 yapıp ekran kartını r9 380x yapsam mantıklı mıdır?

Kafamdakilere örnek olarak :

Adsız.jpg

Kasa siyah olacaktı yanlış olmuş :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceliğin oyun değilse ekran kartına bu kadar yatırım gereksiz. Alacağın sistemi yazıyorum: Anakart Msi H170 Gaming M3, işlemci İ7 6700, RAM Kingston HyperX Fury 2x8 16 GB 2666 MHZ, ekran kartı Sapphire R9 380X, kasa Corsair Spec-02 650W +80, HDD WD 1 TB Blue, monitör ViewSonic vx2263smhl-w. Bu ekran kartı ile de 1080P'de çok iyi oyun performansı alırsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı