4000₺ klavye önerisi

• Konuyu başlatan QSamba
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 195
Bütçe
4000

QSamba

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir klavyeye ihtiyacım var. Yazılım desteği bulunan, aşırı ses çıkartmayan ve en az %75'lik (mümkünse tam boy) boyutta bir klavye arıyorum.

Not: Önereceğiniz markaların satış sonrası desteği de iyi ise güzel olur.

Çıkarsa,

Çıkarsa,

Fiyat çıkar onda sorun yokta bunlar biraz sıkışık yani kompakt duruyor bu tarz ürünlerde deneyiminiz oldu mu acaba? Bir de manyetik switchler, snap tap özellikleri falan varmış yeni klavyelerde, alırken bu tür özelliklere özen göstermemi tavsiye eder misiniz?

Allah korusun hepimizi böyle klavyelerden.

Nedenini bende merak ettim açıkçası, belirtir misiniz?

Fiyat çıkar onda sorun yokta bunlar biraz sıkışık yani kompakt duruyor bu tarz ürünlerde deneyiminiz oldu mu acaba? Bir de manyetik switchler, snap tap özellikleri falan varmış yeni klavyelerde, alırken bu tür özelliklere özen göstermemi tavsiye eder misiniz?

Nedenini bende merak ettim açıkçası, belirtir misiniz?

Kendim yolladığım klavye adına konuşayım. Makro desteği, her tuşun kendine özel RGB'si (Apex 3 gibi değil örnek olarak)red switch olan gayet sessiz hissiyat gayet güzel ASUS'un kendi yazılımı var zaten. Önünde USB yeri var ve kablodan 2 USB çıkıyor eğer klavyedeki USB'ye bir şey takıp 2.sini de bilgisayara takarsanız USB uzatıcı olarak çalışıyor. Kutusundan bilek desteğide çıkıyor. Bana göre tek eksisi kablosu biraz kalın.

Zaten göreceğiniz üzere tam boy kablosuz klavye istemiyorsanız işinizi gayet iyi görür.

Kendim yolladığım klavye adına konuşayım. Makro desteği, her tuşun kendine özel RGB'si (Apex 3 gibi değil örnek olarak)red switch olan gayet sessiz hissiyat gayet güzel ASUS'un kendi yazılımı var zaten. Önünde USB yeri var ve kablodan 2 USB çıkıyor eğer klavyedeki USB'ye bir şey takıp 2.sini de bilgisayara takarsanız USB uzatıcı olarak çalışıyor. Kutusundan bilek desteğide çıkıyor. Bana göre tek eksisi kablosu biraz kalın.

Zaten göreceğiniz üzere tam boy kablosuz klavye istemiyorsanız işinizi gayet iyi görür.

Hocam önerdiğiniz TUF K3 pek hoşuma gitmedi. Öneriniz için teşekkürler yine de, alternatif öneriniz varsa görmek isterim.

Biraz araştırıp şu ürünleri buldum. Bunlar hakkında yorumlarınız nelerdir? Mix 87 ve K70 Core güzel duruyor

Mchose Mix 87 - Attack Shark K85 - Razer BlackWidow V4 X - Corsair K70 Core

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı