4000 lira bütçe ile Claw tip mouse önerisi

maviplanet

Hectopat
Evde Razer DeathAdder 3500 kablolu mouse kullanıyorum. Artık eskidi. Tutuş şekli olarak Palm tipi. Ve fark ettim ki avuç içi tutumda hassas hareketler beni bayağı zorluyor.

İş yerimde ise basit bir model olan; Lenovo 4Y50R20863 mouse kullanıyorum ve tutuş şekli claw. Ve yıllardır kullanmama rağmen yabancılık hissetmiyorum evdeki fareden buna geçince. Parmaklarım oturmuyor ve pençe tarzı tutuyorum ve sanki daha rahat bir kullanım sunuyor.

Bütçemin üst sınır 4000 lira olarak belirledim, değecek bir şey olursa daha da çıkabilirim ama aradığım üründe F/P olarak verdiğim paraya değsin istiyorum. Claw tutuşlu mouse kullandım ama hiç oyun oynamadım. Kullanım zorluğu çeker miyim?

MCHOSE A5 Ultra modelini beğendim. Sanki F/P olarak iyi gibi duruyor. Sizlerin önerebileceği başka model var mıdır? Özellikle nişanlı oyunlar oynuyoruz. CS:GO ve WoT. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ATK A9 Ultra bakabilirsiniz. Verdiğiniz her kuruşa değer. Gpx ile birebir aynı shape claw uygun.

ATK A9 Ultra bakabilirsiniz. Verdiğiniz her kuruşa değer. Gpx ile birebir aynı shape claw uygun.

Tavsiye ettiğiniz mouse 8K deniyor ama benim ekran kartım ve monitör üm eski sanırım bu sorun olur mu? 1660 Ti ekran kartım var.
Bir de önerdiğiniz mousenin Pro ve Plus olan modeline göre fiyat farkı verip Ultra almak değer değil mi?

Ultrayı alın ben bütçeniz 4K olduğu için Ultra öneriyorum bütçeniz düşükse farklı modeller önerebilirim. Evet fare 8KHz fakat bilgisayarınızın işlemcisi güçsüz ise 1000Hz kullanırsınız. Benim faremde 8KHz ama dongle olmadığı için 1000Hz kullanıyorum mesela. İşlemciniz nedir? Ekran kartı pek önemli değil bu durmda.

İşlemcim AMD R 5 3600.
Eksik yazmışım, düzelttim.

Elimi ölçtümde 17 cm. ATK A9 için bir video da 18 cm ve üzeri ise size daha uygun demiş.
ATK blazing sky F1 modeli daha ufak sanırım. Tutuş olarak nasıldır acaba.

Son düzenleme:

17cm ise "mini" kategorisinde bir fare almanız daha doğru olacaktır. Lamzu Atlantis mini bütçenizi bir tık aşıyor fakat alabiliyorsanız kesinlikle alın pişman olmazsınız. Bütçeyi aşmayayım derseniz Scyrox V6 bakabilirsiniz. Bilgisayarınız masaüstü diye öneriyorum Scyrox v6'yı çünkü laptopla kullanınca kablosuz olmasının anlamı pek kalmıyor. Dediğim gibi bu fareleri 125Hz de kullanabilirsiniz 8000Hz de. 8000Hz'e kadar destekliyor.

Edit: Lamzu Atlantis 4KHz miş hocam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…