4000 lira sistem toplama

Sistem toplamalarından kastınız firmaların hazırladığı hazır sistemlerse, genellikle ellerinde kalan çok satmayan PSU modellerini kullanıyorlar. Burayı kullanan birisinin her 3-4 konudan birinde High Power güç kaynağı önerisi görmemesi mümkün değil.

Misal kendi önermem:

En az 16 GB RAM öneriyorum APU'larda. VRAM olmadığı için RAM'den dızlıyor Vega.

Nedense sistem topalamaların'da hiç görmedim High Power.

Markaya göre yorum yapıyorum çünkü kendini kanıtlamış bir ürün.

Markaya göre yorum yaparak yanlış yapıyorsunuz. Örnek verecek olursak Gigabyte da kendini kanıtlamış bir marka ama P750gm model PSU'su kötü. Buyrun bu da konusu.

PSU hakkında bilgim yok ama bence SSD ideal.

Konudaki yorumuna baktım 2 psu önermişsin biri cougor diğeri high power önermişsin hatta 24 pin'lerin sorunlu olabileceğini'de eklemişsin

Bizim ülkemiz'de yaygın olmadığı için kullanılmıyor ve tavsiye edilmiyor. Ben youtube'da yabancıların sistem toplamalarında ağırlıklı olarak thermaltake ürünlerine yöneldiğini görüyorum o zaman o insanlar bu işi bilmiyor sizler daha iyi biliyorsunuz.

Ben burada bir problem göremedim. 24 pindeki sıkıntı dediğiniz biraz kısa olduğundan bahsetmiş arkadaş. Bir de "cougor" değil Cougar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…