OEM key girmenin ne zararı olabilir ki? En kötü ihtimalle kullandığın key Microsoft tarafından iptal edilir ve yine kod satın almak zorunda kalırsın. Bence 5TL falan olan aşırı ucuz yerler hariç alınabilir. Ben 9 liraya almıştım tek kodla 2 bilgisayar etkinleştirdim ve ikisine de onlarca kez format attım ama key 1 seneyi aşkın süredir hala çalışıyor
OEM Key girmenin ne zararı olabilir ki? En kötü ihtimalle kullandığın Key Microsoft tarafından iptal edilir ve yine kod satın almak zorunda kalırsın. Bence 5TL falan olan aşırı ucuz yerler hariç alınabilir. Ben 9 liraya almıştım tek kodla 2 bilgisayar etkinleştirdim ve ikisine de onlarca kez format attım ama Key hala çalışıyor
Bu arada yanlış anlamayın fakat dizdiğiniz sistem parasına göre berbat bir sistem. Size tavsiyem bir an önce bütçenizi belirtip konu açmanız yönünde. Yoksa gerçekten çok pişman olacağınız bir sistem sizi bekliyor.
Bu arada yanlış anlamayın fakat dizdiğiniz sistem parasına göre berbat bir sistem. Size tavsiyem bir an önce bütçenizi belirtip konu açmanız yönünde. Yoksa gerçekten çok pişman olacağınız bir sistem sizi bekliyor.
@furkan mercimek Vatan spesifik günler dışında ürünleri çok yüksek meblağlara satıyor. Bunu babanıza gösterip ona tek güvenilir yerin Vatan değil, diğer sitelerin de olduğunu gösterebilirsiniz.
Şahsen Amazon.com.tr'ye Vatan Bilgisayar'dan daha fazla güveniyorum. Aradaki fiyat farkını babanıza gösterin, 800 lirayı çöpe atmak istemeyecektir bence.
Gıgabyte Gv-n3070vısıon Oc-8gd Geforce Rtx 3070 Vı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.