4000₺ PC Toplama

CJ Dikkat

Hectopat
4000₺ bütçem var 100₺ daha arttırabilirim en fazla, çünkü kulaklık da alacağım. Ben daha çok CS:GO oynamayı planlıyorum. CS:GO'da en fazla FPS verebilecek bir sistem önerisi yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000₺ bütçem var 100₺ daha arttırabilirim en fazla, çünkü kulaklık da alacağım. Ben daha çok CS:GO oynamayı planlıyorum. CS:GO'da en fazla FPS verebilecek bir sistem önerisi yaparsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyat için geniş bir araştırma yaptım. Ve şu sistemi buldum. İşlemciyi 1600 AF yaptıktan sonra SSD kısmında ise 240 GB tercih ettiğin zaman 4163 TL yapıyor fiyatı. Tek sıkıntı PSU kısmında olabilir ancak kullanıcı yorumlarında en azından benim gördüğüm(tek siteden bakmadım.) kullanıcıların gayet memnun olduğu yönündeydi. Ayrıca kasası hem şık hem de hava sirkülasyonu açısından sağlam göründü bana. 5500XT'nin üstü bir ekran kartı bulunduruyor dahilinde.

Link-https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/

Sonrasında aynı bellekten ilave ederek güzel bir fiyata gayet iyi bir oyun canavarı oluşturabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı