4000₺ sistem toplamak

Bütçe
4000

jjmoriarty

Centipat
Arkadaşlar selam. Yeni bir sistem toplama kararı aldım bütçem 4000₺ ve kullanım amacı oyun oynamak olacak. Oyun oynamaktan kastım FIFA20(21 çıkana kadar) ve PUBG. PUBG’yi düşük ayarlarda@1080P stabil bir şekilde oynasam benim için şimdilik yeterli.
Sinerji üzerinden şöyle bir sistem topladım. Gelecek ay 8 GB RAM ve ekstra HDD takviyesi yapacağım.

İş görür mü? Değiştirmem gereken bir parça var mı? Bu hiç olmamış derseniz 4000₺’lık bir sistem tavsiye edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@
Kasa değişmeli, normalde SSD güzel ama son zamanlarda sağlık sorunları çıkmaya başladı. Ekran kartını alabiliyorken çift fanlı almak daha iyi olur.
ekran kartı marka ve modelini öylesine seçmiştim çok farklı modelleri var diye ama bakıp çift fanlı modelini seçicem teşekkürler. nasıl bir kasa seçmeliyim?

O kasa ve PSU'yu değiştirin onun dışında kötü sayılmaz.

nasıl bir kasa ve psu tercih etmeliyim?

Güç kaynağı olarak High Power 500W, kasa olarak ise Aerocool ore saturn öneririm.

kasa ve psu ayrı ayrı alınca bütçemi fazlasıyla aşıyor. psu’lu kasaların ne gibi bir dezavantajı olur?
şöyle bir kasa mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…