Önerim yok ancak tam sizin isteklerinize uyacak bir ürünü önermiyorum, olur da tercih etmek isterseniz etmeyin diye söylemek istedim.
Samsung Odyssey G5 27" QHD kullanıcısıyım, tam sizin istediğiniz gibi 4.000TL bütçede alınabilecek, 2K çözünürlüklü ve 144Hz tazeleme hızı barındıran bir cihaz ancak kronik sorunlu. Cihazın Hz ayarında sıkıntı var, bazen Hz ayarı 59Hz'e düşüyor ve ayarlardaki diğer tüm seçenekler gidiyor. Yalnızca 59Hz kullanılabilir oluyor. Çözmek için bilgisayarı yeniden başlatmak veya monitör ayarlarını kurcalamak gerekiyor.
Monitör ayarlarını kurcalayıp çözmek isterseniz kaybınız en fazla 10 saniye oluyor ancak sorunsuz bir ürün almak varken neden bu tarz sorunları olan bir ürün alasınız ki.
LG, Viewsonic, MSI, Gigabyte çok önerilen markalar. Araştırıp bunları bulmak iyi olur. Ben tam olarak bilmiyorum maalesef. Ben bile kendime aldığımda ikinci el olarak almıştım. Sıfır önermiyorum kimseye açıkçası. Fiyatlar malum.