4000+ TL 4790K Sistem Toplama

Southwester

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir sistem toplamayı düşünüyordum fakat dolar uçup gittiği için ertelemek zorunda kalmıştım. Artık toplayayım düşeceği de yok diyorum. Toplayacağım sistemde değişiklik önerileriniz varsa almadan önce bekliyorum. Sistemim çıkardığım plana göre 4100 TL Civarlarına denk geliyor. Ekran kartını az önce Amazon'dan geçtim. RAM'leri (-ve uygun bulabilirsem SSD'yi) de oradan geçmeyi düşünüyorum. Bayramdan sonra geri kalan parçaları da Sinerji'den almayı planlıyorum..
  • Ekran Kartı : Evga Gtx 980 SC ACX 2.0 (Amazon'dan Alındı.)
  • İşlemci : INTEL i7 4790k
  • Anakart : Gigabyte Z97 Gaming 5
  • SSD : Samsung 850 EVO 250GB
  • Bellek : Corsair Vengeance 2x4
  • Kasa : Zalman Z11 Neo + 700W
Parçalar uyumlu diye düşünüyorum ama siparişleri geçmeden önce yapacağınız yorumlar benim için önemli..

Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CMZ16GX3M2A1600C10)
Amazon'dan yukarıda yazan RAM'i almak istiyorum. TR'den 8GB Ram almaktan daha uyguna geliyor. Ya da bunun 8GB'lısını.. Şuan da bunun fiyatı uygun.

Ayrıca i7 4790K için f/p soğutucu önerilerinizi de bekliyorum. Ona göre listeye ekleyeyim.

Kasa içerisine parçalar rahat sığar diye düşünüyorum ama kullanan varsa bilgilendirebilir. Montajı kendim yapacağım. Sisteme yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…