4000 TL akıllı telefon önerisi

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Merhaba.
Babama akıllı telefon almam gerekiyor. Kendisinin şu anda kullandığı cihaz olan Xiaomi Redmi 7 (16 GB/2 GB) günlük kullanım için yetersiz kalıyor. Bundan dolayı günlük kullanım için F/P oranı yüksek bir telefon arıyorum. Günlük kullanımdan kastım: Google Chrome, maçkolik, WhatsApp, bankacılık uygulamaları ve düşük performans isteyen oyunlar. Bütçe konusunda ise 4000 TL civarında bütçem var fakat daha uygun fiyatlara isterlerimi karşılayacak bir cihaz bulabilirsem ona yönelmek istiyorum. Cihazı zaten kendime almıyorum.
Öte yandan EasyCep üzerinden düşündüğüm cihaz ise iPhone 7. ancak EasyCep hakkında okuduğum kötü yorumlardan dolayı da çekincelerim var.
Bu bilgiler ışığında önerilerinizi bekliyorum.

Poco C40. Redmi 7'nin donanımı gerçekten fiyatının altında. C40'ta 4GB RAM ve 64GB Depolama var PUBG tarzı oyun oynamayacaksa gayet yeterli olur üstüne 6000mAh batarya var rahat 1 gün götürür.

4 bin TL'nin üzerine 500 600 TL gibi bir rakam daha koyabilirseniz Xiaomi Redmi 10C modeli var sıfır olarak alabilirsiniz giriş seviyende 2022 çıkışlı SD 680 işlemci 4 GB RAM modeli olan cihaz mevcut ekran kalitesi biraz düşük ama inç bakımından geniş tüm sosyal medya uygulama vs işlemlerde üzmez şu an bende aynı cihazı kullanıyorum tatmin ediyor marka model olarak teknik özelliklerine bakabilirsiniz..

Bu arada 5 bin amber bataryası var lipo pil kullanıyor şarj bakımından da uzun götürür 18 w hızlı şarjda tatmin ediyor değerlendirmeye alın derim bu fiyata..

Poco C40. Redmi 7'nin donanımı gerçekten fiyatının altında. C40'ta 4GB RAM ve 64GB Depolama var PUBG tarzı oyun oynamayacaksa gayet yeterli olur üstüne 6000mAh batarya var rahat 1 gün götürür.
Bahsettiğiniz model gözüme çarpmıştı fakat içerdiği işlemciden dolayı çekincelerim var. Uzun zamandır akıllı telefon piyasasından uzağım. JLQ ilk defa duyduğum bir cpu üreticisi açıkçası. Ondan dolayı emin olamıyorum.
4 bin TL'nin üzerine 500 600 TL gibi bir rakam daha koyabilirseniz Xiaomi Redmi 10C modeli var sıfır olarak alabilirsiniz giriş seviyende 2022 çıkışlı SD 680 işlemci 4 GB RAM modeli olan cihaz mevcut ekran kalitesi biraz düşük ama inç bakımından geniş tüm sosyal medya uygulama vs işlemlerde üzmez şu an bende aynı cihazı kullanıyorum tatmin ediyor marka model olarak teknik özelliklerine bakabilirsiniz..

Bu arada 5 bin amber bataryası var lipo pil kullanıyor şarj bakımından da uzun götürür 18 w hızlı şarjda tatmin ediyor değerlendirmeye alın derim bu fiyata..
Maalesef bütçemi aşma şansım yok.

Bahsettiğiniz model gözüme çarpmıştı fakat içerdiği işlemciden dolayı çekincelerim var. Uzun zamandır akıllı telefon piyasasından uzağım. JLQ ilk defa duyduğum bir CPU üreticisi açıkçası. Ondan dolayı emin olamıyorum.

Maalesef bütçemi aşma şansım yok.

2 inci el cihaz bakmanız lazım o zaman ben ikinci ellere pek sıcak bakmıyorum hayırlısı olsun inşallah bulursunuz..

Bahsettiğiniz model gözüme çarpmıştı fakat içerdiği işlemciden dolayı çekincelerim var. Uzun zamandır akıllı telefon piyasasından uzağım. JLQ ilk defa duyduğum bir cpu üreticisi açıkçası.
Sıkıntı yaratmaz hocam. Zaten bu içindeki işlemci ilk bu cihazda kullanıldı diye biliyorum. Mediatek helio G80'in gücüne yakın.

İlk bu cihazda kullanılmış olmasının yanında C40 dışında bir cihazda da kullanılmamış herhalde. Ondan dolayı emin olamıyorum.
Omix x400 var hocam pubgde 45 60fps veren bir işlemci kötü değil yani işlemci. Ayrıca trident a25 var omix x400 işlemcisinden daha iyi. Ama bu 2 cihazın da bir parçası bozulduğu zaman bulunamayabilir. Bilinen bir marka istiyorsanız xiaomi redmi 8 vivo y21 ve y20 var.

Omix x400 var hocam pubgde 45 60fps veren bir işlemci kötü değil yani işlemci. Ayrıca trident a25 var omix x400 işlemcisinden daha iyi. Ama bu 2 cihazın da bir parçası bozulduğu zaman bulunamayabilir. Bilinen bir marka istiyorsanız xiaomi redmi 8 vivo y21 ve y20 var.
Omix X400 modeli daha önce gözüme çarpmıştı fakat C40 modeline temkinli yaklaşmamdaki sebepler birebir bu model içinde geçerli. Trident markasını daha önce hiç duymadım. Firmayı kontrol ettiğimde Türkiye menşeili bir firma olduğunu gördüm ve açıkçası General Mobile, Casper gibi firmalardan sonra Türkiye menşeili firmanın bir telefonunu almak istemiyorum. Bu firma bahsettiğim firmalar gibi kalitesiz değilse ne ala. Bunların dışında öneriler için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı