4000 TL Android telefon önerisi

Bütçe
4000

CruaLHawK

Hectopat
Katılım
3 Mart 2019
Mesajlar
402
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar iyi forumlar. Maksimum 4000TL'ye Android telefon arıyorum. Daha önce Redmi Note 8 kullandım gayet yeterliydi benim için. Şu an ise aklımda Samsung Galaxy A52 var. Telefonda nadir oyun oynarım onlar da sudoku, coc tarzında oyunlar oluyor. Kamerası, şarj durumu iyi olsa genel olarak yeterli benim için. A52 dışında başka ne önerebilirsiniz bana? Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam A12 aldım 3.800 çok memnunum tabi başka telefon o fiyata alınır mı evet şimdi direk linçlemeyin burada pil ve performans bakımından taviz vermiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi seçenek A52 hocam.
Hocam A12 aldım 3.800 çok memnunum tabi başka telefon o fiyata alınır mı evet şimdi direk linçlemeyin burada pil ve performans bakımından taviz vermiyor.
Geçen ay M51'i düşünüyordum ama fiyatı bir hayli arttı. 30 Mayıs'ta 4000₺ iken şu an en ucuzu 4800₺ neredeyse. Günlük işlerimi idame ettirecek, kamerada pro mod olalcak bir telefon hayli hayli yeter de artar bana. A52'yi alıyorum artık fiyatlar daha da saçmalamadan.
 

Sizin zevkiniz tabii ki hocam siz karar vereceksiniz en son olarak kulanacak olan sizsiniz.
 
Hocam A12 aldım 3.800 çok memnunum tabii başka telefon o fiyata alınır mı evet şimdi direk linçlemeyin burada pil ve performans bakımından taviz vermiyor.

Hocam affedersiniz ama kimse sizin telefonuzun ne olduğunu ve memnun olup olmadığınızı sormadı.
A12 alınabilecek en kötü seçenek ki zaten telefon 2400'e satılıyor.
Bir aralar 3300'e satılıyordu ama gerçekten o zamanlar bile 3800'e satmak, garip.
Bayağı büyük kazık yemişsiniz sanırım hocam
önerilebilecek tonla telefon var. Daha iyileri var onlara bakın diyorsunuz ama konu sahibinin kafasının karışmasını sağlıyor bu sadece.
Ha bu arada telefon 2400'e bile alınmaz.


Hocam tam olarak öncelikleriniz neler (detaylı bir şekilde paylaşın) ve telefonu kaç yıl kullanacaksınız?
 
A52 kamera ve batarya olarak iyi bir cihaz.
Hocam A52 aldım bile. Çünkü saçma şekilde fiyatları artmaya başladı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…