4000 TL APU sistem mi 2.el sistem mi?

Bütçe
4000
4x4 RAM dediğiniz 4 tane 4 GB, toplam 16 GB RAM mi oluyor? Öyle ise daha iyi PSU ve RAM alıyorsunuz ama ekran kartı ve işlemciniz daha kötü olacak. Bence Total'e baktığımızda mantıklı takas olmaz.

Hocam şimdi ben kendi ekran kartımı vermiyorum o da bende kalıyor 2 ve kendi PC'mdeki ramimde bende kalıyor onları satsam kaara girer miyim? evet 16gb ram

Hocam şimdi ben kendi ekran kartımı vermiyorum o da bende kalıyor 2 ve kendi PC'mdeki ramimde bende kalıyor onları satsam kaara girer miyim? Evet 16 GB RAM.

Hocam sadece anakart kasa ve işlemcinizi verecekseniz sizin açınızdan mantıklı bir takas olur gibi duruyor.

Hocam sadece anakart kasa ve işlemcinizi verecekseniz sizin açınızdan mantıklı bir takas olur gibi duruyor.

Evet o bana mantıklı geldi işte ama bu Xeon işlemcileri bilmiyorum pek darboğaz yapar mı internette bulamadım bir şey GTX 760 ile E5472.

Evet o bana mantıklı geldi işte ama bu Xeon işlemcileri bilmiyorum pek darboğaz yapar mı internette bulamadım bir şey GTX 760 ile e5472.

%3'lük az bir darboğaz var. Oyunlarda grafikleri azıcık arttırırsanız yük işlemciden ekran kartına geçer darboğaz ortadan kalkar.

%3'lük az bir darboğaz var. Oyunlarda grafikleri azıcık arttırırsanız yük işlemciden ekran kartına geçer darboğaz ortadan kalkar.

Hocam yani diyorsunuz ki CS:GO örnek veriyim düşük ayarlarda 190FPS alıyorum yüksekte 200 mü?

Hocam yani diyorsunuz ki CS:GO örnek vereyim düşük ayarlarda 190FPS alıyorum yüksekte 200 mü?

Tam olarak öyle değil. Zaten öyle yapmanıza da pek gerek kalacağını sanmıyorum. %3 darboğaz neredeyse hiçbir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…