Yani cidden yapacak bir şeyim yok babam annem sıfır olsun ucuz olsun kafasında 5K bütçem var içinde monitör klavye her şey dahil bu da artırılmış fiyat. 3000G sistem bile 4K falan ailem de destek vermiyor. Bu yaz çalıştım 5K topladım 3000G dışında başka APU sistem veya 2.el APU sistem varsa söylerseniz sevinirim. 2. elde 3 k onun üstüne çıkamam
sıfır 4K bulduğum sistemlere arayacağım linkleri.
Annen ve baban sıfır olma koşulu koymuş ama parayı çalışarak kazanmışsın. Ayrıca bütçeyi toplamda 8 bin liraya kadar çıkarma ihtimalin var. Doğru mu anladım?
Teşekkürler hocam ama maalesef onu alacak kadar bütçem yok Vega8 PC günümüzdeki oyunları düşük grafiklerle oynatır 3200G sistem alacağım galiba ya da ikinci el alabilirim.
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Güç kaynağı hakkında bilgi verilmemiş fakat fiyatı cazip.
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu sistem de biraz şüpheli. Bu fiyata RX570 vermesi garibime gitti.
www.sahibinden.com
Güç kaynağı hakkında bilgi verilmemiş fakat fiyatı cazip.
www.sahibinden.com
Bu sistem de biraz şüpheli. Bu fiyata RX570 vermesi garibime gitti.