Öncelikle benim bilgisayarda aradığım ilk zamazingo darboğaz yapmaması beyler. YouTube Twitch gibi platformlarda kullanmak için render ağarlıklı değilde FPS'e önem verilmiş bir sistem olması lazım video kaydetme tuşuna bastığımda kasmayacak bir sistem makbule geçer mi klavye mouse monitör gibi ekipmanlarım var. Nasıl bir sistem toplamamı önerirsiniz? Bütçem 3000-4000 TL arasında veyahut şimdi toplama o bütçeye 3-4 ay sonra daha iyi bir PC toplarsın diyen var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan herkese.
İki tane sistem toplamıştım arkadaşım için. Onun da o kadar bütçesi vardı. Sanada öneririm.
Birde Intel sistem de anakarttan dolayı 250-300 TL indir. Çünkü 2 3 gün önce satışta b360 chipsetli anakart yoktu. Yani iki sistemde 4150 TL. Civarına denk geliyor.
İki tane sistem toplamıştım arkadaşım için. Onun da o kadar bütçesi vardı. Sanada öneririm.
Birde Intel sistem de anakarttan dolayı 250-300 TL indir. Çünkü 2 3 gün önce satışta b360 chipsetli anakart yoktu. Yani iki sistemde 4150 TL. Civarına denk geliyor.