Şöyle bir sistem önerebilirim.
Ryzen 5 1600 AF.
RX 570.
B450M.
Gigabyte PB-500 500W.
Seagate Baracudda 1TB(SSD yok)
Deepcool e Shield.
Bir de 8 GB 3000MHz RAM.
Bu parçalar ne ya kim toplarsa toplasın aşağı yukarı böyle sistemler çıkacak fiyat performans oranı sıfır şu ekonomide Senin topladığın olmamış demiyorum direkt ekonomi sistem toplayamazsın diyor.
Bu parçalar ne ya kim toplarsa toplasın böyle aşağı yukarı böyle sistemler çıkacak fiyat performans oranı sıfır şu ekonomide Senin topladığın olmamış demiyorum direkt ekonomi sistem toplayamazsın diyor.
Ben bu sistem aynısıni Azerbaycanda 800 manata buldum yani türk parasıyla 4000 tlden daha aşağı.Bu sistemle birçok oyunu gayet rahat orta-high bazende ultra ayarlarda oynayabilirsin.İnanmıyorsan Rx570 ve r5 1600AF game testlerine bak.
Ben bu sistem aynısıni azerbaycanda 800 manata buldum yani Türk parasıyla 4000 TL'den daha aşağı. Bu sistemle birçok oyunu gayet rahat orta-High bazen de Ultra ayarlarda oynayabilirsin. İnanmıyorsan RX570 ve R5 1600 AF Game testlerine bak.
Parçalara kötü demiyorum. Verilen şu paraya göre kötü. Ekonomi çalkalanmadan önce 4000 TL'ye falan çok sağlam sistemler alınabiliyordu sürekli olmasa bile.
Bu parçalar ne ya kim toplarsa toplasın aşağı yukarı böyle sistemler çıkacak fiyat performans oranı sıfır şu ekonomide Senin topladığın olmamış demiyorum direkt ekonomi sistem toplayamazsın diyor.
Bütçe gerçekten sınır zorlayıcı olabiliyor kasa toplarken en çok can sıkan nokta kasa ve psu fiyatları oluyor benim için 700 ,800 TL'den aşağı 80+ sertifikalı kasa yok
Bütçe gerçekten sınır zorlayıcı olabiliyor kasa toplarken en çok can sıkan nokta kasa ve PSU fiyatları oluyor benim için 700, 800 TL'den aşağı 80+ sertifikalı kasa yok.
Dediğin doğru. Kasalar boş fiyatlarda dalgalanıyor. Zaten her şey dediğim gibi aşırı pahalılaştı. Şu zamanda toplanmaz diyeceğim 2 yıl sonra da aynısı olacak