4000 TL bilgisayar toplama

Tipitip

Hectopat
Katılım
2 Ekim 2017
Mesajlar
818
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 4000 TL bütçem var. Tamamen oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Toplayacağım sistemde SSD markası çok önemli değil. Zaten elimde çiçek gibi bir 860 Evo bulunmakta.


Aklımda bu üç sistem var sizce hangisini almalıyım?
 
Son düzenleme:
Saat 22:00'ı beklemeni öneririm. İndirim ile belki sistemlerden biri daha da ucuza gelebilir.
 
Bu fiyatlardan 1500TL çıkarsanız üst seviye sistem alabilirsiniz ve f/p açısından ve ömür olarak bu sistem sizin için çok daha iyi olur.
 
Teknobiyotik P1 öneririm hocam. Görüşme sağlayıp harddiski çıkarttırdığın takdirde 571 lira fiyat düşmüş olacak. Daha iyi bir işlemciye sahip olacaksın bu sayede. Hatta bütçen imkan verirse işlemciyi 3500x'e çekip çiçek gibi bi sisteme sahip olabilirsin. P1 sistemde SSD çıkıp anakartı 3500x'e yükselttiğinde 4200 TL tutuyor toplamda.

 
RX 590 R5 1600 AF yerine R5 2600 RX 580 mi almalıyım ?
Üç sistemi de tavsiye etmem. XFX RX 590 sorunlu bir model.
Ne gibi sorunları vardır? Nasıl bir sistem tavsiye edebilirsiniz?
 
RX 590 R5 1600 AF yerine R5 2600 RX 580 mi almalıyım ?

Sizin attığınız üç sistemde de ekran kartı RX 580. Benim gönderdiğim Teknobiyotik P1 sisteminde de bu ekran kartı bulunmakta.

İşlemci noktasında Teknobiyotikte Ryzen 5 2600 varken attığınız sistemlerde Ryzen 5 1600 kullanılmış.

Anakart olarak yine sizin attığınız sistemde A320M varken Teknobiyotik P1 sisteminde B450M kullanılmış.

İşlemci ve anakart noktasında sizin baktığınız sistemlerden şu an için avantajlı.

Teknobiyotik P1 sisteminde görüşme sağlayarak SSD istemediğinizi belirttiğinizde 571 TL fiyatı düşerek 4000 liraya inecek ve sizin attığınız sistemlere göre daha iyi işlemci ve anakarta sahip olacaksınız.

Ben 200 TL daha ekleyebilirim derseniz eğer, Teknobiyotik sistemde işlemciyi 3500x'e yükseltebilir, 4200 TL'ye gayet güzel bi sisteme sahip olabilirsiniz.
 
Galiba bir yanlış anlaşılma oldu. Eğer resme dikkatli bakarsanız benim RX 590 yükseltmesi yaptığımı anlarsınız. Ayrıca Ryzen 5 1600 AF ile Ryzen 5 2600 neredeyse aynı işlemciler.
O güç kaynağı yerine aşağıdaki güç kaynağını alsam nasıl olur?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…