4000 TL bütçede mouse ve mousepad önerisi

Bende aynı şekilde düşünüyorum sizinle, o yüzden Lamzu thornla VXE R1 arasında seçim yapacağım yüksek ihtimalle VXE alacağım fiyattan dolayı artı olarak mousepadde alacağım

VX.

Bende aynı şekilde düşünüyorum sizinle, o yüzden Lamzu thornla VXE R1 arasında seçim yapacağım yüksek ihtimalle VXE alacağım fiyattan dolayı artı olarak mousepadde alacağım.

VXE r1'in bu bütçeye çıkmışken SE ve R1 modeli alınmaz en az Pro'su alınmalı bence siz elinize uyuyorken thorn alın 400 TL'ye de Klasse Pro mouse pad alın mükemmel olur.

O mousepad alınmaz, resmen zımpara

Gpx 2 2000 TL etmez.
GPX 2 nerede 2 bin TL hocam? Öyle ise link atın alayım

VX.

VXE r1'in bu bütçeye çıkmışken SE ve R1 modeli alınmaz en az Pro'su alınmalı bence siz elinize uyuyorken thorn alın 400 TL'ye de Klasse Pro mouse pad alın mükemmel olur.

R1 alacaksam Pro Max alacağım 2400 TL thorn ise 3700 olunca mousepadla birlikte bütçeyi aşıyor. İkisi arasında seçim yapacağım iki farede performans konusunda üzmeyecek kadar iyi duruyor.

Evet hocam genel bir araştırma yaptım 10 kişiden 2'si veya 3'ü double Click ve sensör sorunu yaşadığını söylüyor VXE r1'de R1 Pro Max'te ise switchlerden dolayı double Click sorunu varmış, sensör yerleşiminden mi bilmem ama F1 Dragonfly'da aynı sorunu yaşamamışlar pek. Büyük ihtimal bu tarz markalardan çıkıp üst düzeylere yöneleceğim. 2400 TL'de olsa çarçur edilebilecek bir para değil.

Fantech Helios 2 Pro XD3V3 4K modelini alın.
Mousepad olarak Spirit of Aim veya Lamzu energon bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…